C. Tromp, Keurslager

Zacht van structuur

Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur. 

Wereldberoemd

Ons kalfsvlees, uit Hollandse weiden, is wereldberoemd om de uitstekende kwaliteit. Hollands kalfsvlees combineert een fijne smaak met een laag vetpercentage.

Kenmerkend is het kleine vetrandje waardoor het vlees lekker sappig blijft tijdens het bakken. Het is dus raadzaam om dit vetrandje pas af te snijden ná het bakken. Dan kunt u echt genieten van een lekker mals en sappig stukje kalfsvlees. Bijvoorbeeld geserveerd met goudgeel gebakken aardappelschijfjes.

Hieronder een overzicht

  • Kalfsoesters
  • Kalfsschnitzels
  • Kalfshaas*
  • Kalfslapjes
  • Kalfsfricandeau
  • Kalfsribeye*
  • Kalfs entrecote*
  • Kalfsriblappen
  • Kalfssucade*
  • Kalfsschenkel (ossobuco)
  • Kalfspoulet

* Alleen op bestelling of met feestdagen.

C. Tromp, Keurslager

Krommenieƫrweg 24
1521HK Wormerveer
0756281079

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten